WordPress hjemmeside

Få en flot hjemmeside med et brugervenligt open source cms. Godt webdesign er mere end flot grafisk design: en god hjemmeside skal helst være både flot, brugervenlig og søgevenlig.

WordPress er et godt valg til en ny hjemmeside

WordPress er et godt udgangspunkt for en god hjemmeside på dit eget webhotel - det er verdens mest udbredte cms og der findes mange gode temaer og udvidelser til det.

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Det kan være svært at svare på uden at vide hvad den skal kunne. Prisen afhænger af hvilke funktioner og sidetyper hjemmesiden skal indeholde - eksempler kunne være portfoliesider, webshop, medlemslogin, flere sprog. De fleste hjemmesider jeg sætter op ligger mellem kr. 7.500,- og kr. 22.500 ekskl. moms. Indimellem sætter jeg en hjemmeside op til kr. 4.000,- ekskl. moms.

Få et uforpligtende tilbud

Send mig gerne en email på eller via Kontakt, med en kort beskrivelse af din hjemmeside, og hvad den skal kunne. Derefter snakker vi projektet igennem over telefonen, og så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud på hjemmesiden. Det kan du roligt gøre - jeg plager dig ikke med opfølgende henvendelser, hvis du ikke selv vender tilbage.

Tema og opsætning

En ny WordPress hjemmeside herfra, er enten sat op som et nyt tema udfra et grafisk design, eller som en tilpasning af et eksisterende tema. Hvilken løsning der er den bedste kommer an på hjemmesidens indhold og funktioner og projektets økonomi.

Hvad får du?

  • En responsive hjemmeside, der ser godt ud på alle skærmstørrelser.
  • En gennemgang af hvordan du lægger indhold på hjemmesiden.
  • En online Manual, med de informationer du skal bruge for at redigere hjemmesiden. 
  • 3 mdr. fri telefonsupport på brug af hjemmesiden (til den samme person).

Sådan er processen

Indledende samtale og tilbud

Udgangspunktet for design af din hjemmeside er altid en indledende samtale, om dine ønsker til hvad hjemmesiden skal kunne og hvordan den skal se ud. Udfra denne samtale får du et tilbud på din ny hjemmeside. 

Et designforslag udfra dine ønsker

Når du har accepteret tilbudet, udarbejder jeg et designforslag, udfra det vi har talt om, som passer til dine ønsker. Forslaget sættes op, så du kan se det online, og det tilpasses op til 3 gange. Når det er godkendt, sætter jeg hjemmesiden op udfra det.

Indholdet - tekst og billeder

Sideløbende med at hjemmesiden sættes op, skriver du teksten til hjemmesiden og finder de billeder, der skal bruges. Det tager erfaringsmæssigt ofte længere tid end forventet.

Indholdet lægges ind

Jeg lægger det første indhold på og du retter efterfølgende selv teksten til, læser korrektur mm. Du kan også vælge selv at stå for denne del af arbejdet.

Vi gennemgår hvordan du redigerer hjemmesiden

Jeg gennemgår sammen med dig hvordan du arbejder med indholdet på hjemmesiden. I administrationen finder du en manual med en beskrivelse af hvordan du redigerer.

Hjemmesiden lanceres

Når hjemmesiden er klar, går jeg igennem indholdet en sidste gang og lancerer hjemmesiden. Hvis den erstatter en tidligere hjemmeside, vil der blive sat redirects op på de tidligere sider.

Efterfølgende support

Efter den indledende support til administration af hjemmesiden, supporter jeg efterfølgende brug af hjemmesiden på timebasis.

Opdatering af WordPress

Der kommer jævnligt sikkerheds og funktionsopdateringer til WordPress og hjemmesiden skal derfor holdes opdateret. Det kan jeg udføre herfra, på timebasis eller som en løbende aftale. Hvis du selv vil holde hjemmesiden opdateret, gennemgår jeg med dig hvordan du gør det.

Har du spørgsmål?

Ring mig gerne op hvis du har spørgsmål, på tlf. 5188 6075.