Hjem » Kontakt » Få et tilbud

Få et tilbud

Send en beskrivelse af opgaven

For at kunne give dig et tilbud, får jeg brug for en beskrivelse af opgaven. Det kan fint være en kort tekst du sender i en email, hvor du beskriver det du gerne vil have udført.

Skriv til mail@lonejacobsen.dk. Så vender jeg tilbage, enten med et tilbud eller med spørgsmål om mere information.

Adgang til hjemmesiden

Det vil ofte være nødvendigt at se nærmere på hjemmesidens opsætning for at kunne vurdere opgaven. Jeg skriver tilbage til dig, hvis jeg får brug for adgang til hjemmesidens administration.

Du skal ikke sende dit eget login - den sikreste måde at give andre adgang til hjemmesiden på, er at oprette en bruger til dem, så de har deres eget kodeord. Efterfølgende deaktiveres eller slettes denne bruger igen.

Et eksempel på en beskrivelse

Her er et eksempel på en beskrivelse af en opgave:

Jeg har en WordPress hjemmeside, hvor jeg gerne vil have sat et sprog mere op. Den er idag på dansk, og jeg ønsker en engelsk version så mine samarbejdspartnere i andre lande kan læse teksten. Hjemmesiden er ikke blevet opdateret længe, så den skal nok også opdateres i samme omgang. (link til hjemmesiden)

Jeg kan godt li den måde de har sat valg af sprog op her: (link til en anden hjemmeside).
Og her: (billede af en anden hjemmeside, vedhæftet)

Et eksempel på et tilbud

I eksemplet ovenfor ville jeg få brug for et admin login til hjemmesiden, for at se opsætningen. Efter jeg har set på den, tales vi ved og gennemgår evt. spørgsmål til det der skal udføres og hvilke muligheder der er. Derefter sender jeg et tilbud. I ovenstående eksempel kunne det være delt sådan op:

  • Opdatering af hjemmesiden
  • Grafisk udseende på sprogvælger
  • Opsætning af ekstra sprog funktionen
  • Evt. efterfølgende support på sprogopsætningen