Hjem » Services » Google Business

Google Business

På en Google søgning på virksomhedens navn, ses til højre en virksomhedsprofil. Den ses til højre på en søgning og til venstre på Google Maps.

Denne visning er det en god ide at overtage helt / fylde helt ud, fordi billeder er så i øjenfaldende, både i en søgning og på et kort. Billeder, links til hjemmeside mm. er med til at styrke virksomhedens image i en søgning og gør det nemmere for kunder hurtigt at finde den rigtige info.

Få din virksomhedsprofil på Google Business

For at have en profil på Google Business, skal du have en Google konto. Hvis du ikke allerede har en Google konto, kan jeg oprette en konto for dig og oprette din profil på Google Business.

Hvis du har en hjemmeside, har du måske en Google Analytics konto eller Google Search Console sat op for hjemmesiden. Det vil her være smart at have Google Business sat op med den samme Google konto som ejer.

Første udfyldning af basis indhold

I første omgang er det en god ide minimum at tilføje:

  • Link til hjemmeside
  • Telefonnummer
  • Et logo
  • Et profilbillede (kunne f.eks være et rejse eller et yogabillede)
  • Flere aktuelle billeder mm.
  • En beskrivelse af din virksomhed på op til 750 ord
  • Åbningstider

Dette vil være en god start og virksomhedens visning vil være langt mere oplysende end hvis den står tom, med en enkelt korthenvisning.

Verificering af virksomheden

Google har en verificeringsproces før din Google Business profil vises med det ny indhold der er lagt på. Det kan foregå på flere måder, via postkort, SMS eller en telefonopringning.

Videre arbejde med Google Business

Hvis du ønsker det, kan du efterfølgende lægge produkter og nyheder ind, og svare på henvendelser og Google anmeldelser af virksomheden. Anmeldelser på Google er en god ting hvis du får gode anmeldelser. Her vil du typisk skulle være mere tilstede end hvis du nøjes med at lægge billeder mm. op. Google har udviklet en mobil app til dette, så man med det samme kan svare på evt. anmeldelser af virksomheden mm.

Hold informationen opdateret

Det er selvfølgelig vigtigt over tid at huske at opdatere evt. ændringer i virksomhedens informationer, så f.eks åbningstider er de samme på Google Business som på hjemmesiden.

Skal jeg oprette din Google Business konto?

Få et tilbud på oprettelse af din Google Business konto - skriv til mail@lonejacobsen.dk med en beskrivelse af hvad du ønsker, så vender jeg tilbage.

Google Business

Google Business er en gratis Google tjeneste til lokale virksomheder, som du med fordel kan tage ejerskab over. Det er især velegnet hvis du har en fysisk forretning.