Services

Webdesign + cms

Få en flot hjemmeside med et brugervenligt open source cms. Godt webdesign er mere end flot grafisk design: en god hjemmeside skal helst være både flot, brugervenlig og søgevenlig.
Læs mere

Vedligeholdelse af WordPress

Slip for at huske at få opdateret WordPress - lad mig gøre det for dig. Jeg giver din WordPress hjemmeside et tjek og sørger for at holde den løbende opdateret.
Læs mere

Support til CMS Made Simple

Har du brug for hjælp til din CMS Made Simple - CMSMS - hjemmeside? Jeg supporter CMSMS hjemmesider på timebasis eller som en løbende aftale.
Læs mere

PSD til WordPress

Dit grafiske design sat op som WordPress hjemmeside? Brug din tid til det du er bedst til og lad mig sætte hjemmesiden op for dig. Send dit design på en mail og få et fast tilbud på opsætningen.
Læs mere

Omlægning til responsive webdesign

Få din hjemmeside lagt om til et responsive webdesign. Så kan hjemmesiden tilpasse sig skærmens størrelse uanset om den ses på en stor skærm, en mobiltelefon eller en tablet.
Læs mere

MailChimp Nyhedsbrev

Kom godt igang med dit eget MailChimp nyhedsbrev. MailChimp er en tjeneste, der har specialiseret sig i at sende nyhedsbreve ud - de sender millioner af emails ud hver dag, og har derfor rigtig godt styr på det.
Læs mere

Lancering af ny hjemmeside

Har du sat en ny hjemmeside op på et testsite og skal til at lancere den? Før du gør det, er det en god ide at få tjekket den igennem. Hvis din ny hjemmeside erstatter en eksisterende hjemmeside, er der grund til at være ekstra opmærksom, før du tager den tidligere hjemmeside ned.
Læs mere