Webdesign + WordPress

Få en flot hjemmeside med et brugervenligt open source cms. Godt webdesign er mere end flot grafisk design: en god hjemmeside skal helst være både flot, brugervenlig og søgevenlig.

En indledende uforpligtende snak

Udgangspunktet for design af din hjemmeside er altid en indledende uforpligtende snak, om dit formål med hjemmesiden, og dine ønsker til hvad hjemmesiden skal kunne og hvordan den skal se ud. Udfra denne indledende snak, får du et fast tilbud på din ny hjemmeside.

Designforslag vurderes online

Når du har accepteret tilbudet, udarbejder jeg et designforslag, udfra det vi har talt om. Designforslaget sættes op, så du kan vurdere det online, og tilpasses til det er på plads. Når designet er færdigt sættes det op som et cms.

Indhold - det tager tid

Sideløbende med at det grafiske design færdiggøres, skrive du indholdet til hjemmesiden og udvælger de billeder, der skal bruges. Erfaringsmæssigt er det arbejdet med indholdet, der tager længst tid.

Hjemmesiden gøres færdig

Når hjemmesiden er sat op som cms, er den klar til at få indholdet lagt på. Du kan vælge selv at lægge indholdet på eller jeg kan gøre det for dig. Når det hele er klar, lanceres hjemmesiden. 

Valg af cms

Der findes en række af gode open source cms - og hvilket cms, der er det bedste til din hjemmeside, afhænger af hvad din hjemmeside skal kunne og hvad du skal bruge den til. Jeg arbejder med WordPress og CMS Made Simple.