Webdesign + cms

Webdesign + cms

Få en flot hjemmeside med et brugervenligt open source cms. Godt webdesign er mere end flot grafisk design: en god hjemmeside skal helst være både flot, brugervenlig og søgevenlig.

En indledende uforpligtende snak

Udgangspunktet for design af din hjemmeside er altid en indledende uforpligtende snak, om dit formål med hjemmesiden, og dine ønsker til hvad hjemmesiden skal kunne og hvordan den skal se ud. Udfra denne indledende snak, får du et fast tilbud på din ny hjemmeside.

Designforslag vurderes online

Når du har accepteret tilbudet, udarbejder jeg et designforslag, udfra det vi har talt om. Designforslaget sættes op, så du kan vurdere det online, og tilpasses til det er på plads. Når designet er færdigt sættes det op som et cms.
Se referencer på design her

Fordelen ved open source cms

Du betaler mig for design af din hjemmeside og for at tilpasse et open source cms - ikke for selve koden bag systemet. Fordelen ved open source er blandt andet at du er leverandør uafhængig, både i forhold til cms og i forhold til webhosting.

Valg af cms

Der findes mange gode open source cms - og hvilket cms, der er det bedste til din hjemmeside, afhænger fuldstændigt af hvad din hjemmeside skal kunne og hvad du skal bruge den til. Jeg arbejder ofte med CMS Made Simple, som er enkelt at overskue i administrationen af hjemmesiden og meget fleksibelt at tilpasse. Det er især velegnet til små og mellemstore virksomheder og portfolie hjemmesider.

Godt indhold tager tid

Når hjemmesiden afleveres, har du en nøglefærdig cms hjemmeside, som er klar til at få indhold lagt på. Erfaringsmæssigt er det arbejdet med indholdet, der tager længst tid. Jeg hjælper dig gerne med at skrive eller med at finde en dygtig tekstforfatter eller oversætter.

Det tekniske - koderne bag hjemmesiden

Indholdet og udseendet er det mest synlige i webdesign - men koden bag hjemmesiden har stor indflydelse på, om du får en god hjemmeside.
Koderne bag hjemmesiden - hvad får du?