Hjælp til WordPress

Har du ændringer du ønsker udført på din WordPress hjemmeside? Jeg udfører små og store opgaver på timebasis - kontakt mig og få en pris på opgaven.

Eksempler på opsætning og tilpasning

Kontakt mig hvis du har brug for tema rettelser eller har problemer med at opdatere. Jeg kan hjælpe med ting som:

  • Skift af tema
  • Tilpasning af et eksisterende tema
  • Opsætning af et child tema
  • Opsætning af flere sprog
  • Opsætning af WooCommerce webshop
  • Klargøring til lancering
  • Flytning til et nyt webhotel
  • Opdatering

Skift af tema

Hvis du har prøve at skifte tema, har du sikkert oplevet at det ikke altid er helt ligetil - der kan være tilpasninger i dit eksisterende tema, som skal flyttes med over. Jeg ser gerne nærmere på det tema du har fundet. Der findes et meget stort udvalg af temaer til WordPress - så mange at det kan være svært at overskue hvad der ville være et godt valg.

Konfigurering  og tilpasning af et eksisterende tema

Har du selv sat din hjemmeside op med et nyt tema, har du sikkert oplevet at det tager en del tid at få sat temaet, så hjemmesiden kommer til at se ud som du ønsker. Her jeg kan hjælpe dig med at få de sidste ting færdige på hjemmesiden, eller med at komme godt videre, hvis du er gået i stå.

Opsætning af et WordPress child tema

Et tema vil blive opdateret over tid, og det er derfor vigtigt at evt. ændringer i temaet filer sættes op i et child tema, så en opdatering af temaet ikke overskriver ændringer på hjemmesiden. Jeg sætter gerne et child tema op og flytter dine tilpasning af til det.

Opsætning af flere sprog på hjemmesiden

Hvis du ønsker at din hjemmeside skal kunne håndtere mere end ét sprog, har WordPress har en håndfuld forskellige løsninger til dette. Jeg arbejder primært med Polylang, som jeg synes giver en klar og overskuelig måde at redigere flere sprog på hjemmesiden på.

Tilføjelse af WooCommerce webshop til din hjemmeside

WordPress kan udvides med en WooCommerce webshop, som er et plugin til WordPress. WordPress med WooCommerce er en god kombination, især hvis din webshop ikke er dit centrale fokus på hjemmesiden. Her er WordPress / WooCommerce en rigtig god løsning. Vær opmærksom på at en tilføjelse af en shop betyder at det er endnu vigtigere at holde hjemmesiden opdateret.

Klargøring til lancering

Jeg ser gerne din hjemmeside igennem som en sidste finpudsning og gennemgang før du lancerer hjemmesiden. En hjemmeside, der er sat op med et købt tema, vil meget ofte have demo indhold der skal slettes og sideurls, der ikke passer til det nuværende indhold. Det går jeg alt sammen igennem for dig, sammen med et tjek af om der skulle være døde links mm. Hvis du har en tidligere hjemmeside, redirectes dine tidligere sider til de ny sider.

Flytning til et nyt webhotel

Ønsker du at flytte til et andet webhotel, kan jeg hjælpe dig med at flytte hjemmeside mm.

Opdatering af WordPress

WordPress skal løbende opdateres, for at følge med de sikkerhedopdateringer der bliver udgivet. Både selve WordPress og de plugins og temaer du har installeret bør holdes opdaterede. Jeg kan opdatere hjemmesiden for dig, enten på dit webhotel eller på et testsite jeg opretter til det. En testsite opdatering kan være en god ide, hvis der er brug for at fejlfinde på hjemmesiden eller teste andre ting.
Læs mere om en vedligeholdelses aftale her