PDF til WordPress - for grafikere

Dit grafiske design sat op som WordPress hjemmeside? Lad mig sætte hjemmesiden op for dig.

En service for grafiske designere

PDF til WordPress er en service for grafiske designere, som har en kunde der skal have en hjemmeside. Hjemmesiden indgår typisk i en større sammenhæng med logodesign, brochurer mm. og det er derfor vigtigt at hjemmesiden kommer til at svare præcist til designet.

Nyt tema udfra et grafisk design

Et nyt tema udfra et grafisk design, kan bygges op som en meget 'slank' og hurtig hjemmeside, uden pagebuilder. Administrationen har så tilpassede indholdsfelter, som der skrives direkte i. Det gør hjemmesiden brugervenlig og nem at redigere, fordi f.eks. billedformaterne vælges automatisk for dig. Vær opmærksom på at den tilpassede opsætning også gør det relativt tidskrævende at ændre designet efterfølgende.

Få en fast pris på opsætningen

Send gerne dit design hertil på en mail og ring mig op på tlf. 5188 6075. Så går vi designet igennem sammen, hvad hjemmesiden skal indholde af funktioner, og om alle elementer i designet kan sættes op på en god måde. Efterfølgende sender jeg et tilbud tilbage.

Hvad er med i prisen?

  • En responsive WordPress hjemmeside, med dit grafiske design
  • Gennemgang med kunden ang. administration af hjemmesiden
  • Efterfølgende fri telefonsupport til kunden i 3 måneder
  • Online Manual
  • Hjemmesiden er søgevenligt sat op og klar til en egentlig søgeoptimering

Hvis hjemmesiden er ny:

    • Køb af webhotel
    • Opsætning af webmail

Demo opsætning

Før den egentlige opsætning, sætter jeg som ofte en demoside op, så hjemmesidens udseende og størrelse på en stor skæm kan ses i en browser. De et kan være svært at vurdere et design til en hjemmeside i en pdf.

Indholdet på hjemmesiden

Jeg kan lægge tekst og billeder ind herfra, eller kunden kan selv lægge indholdet på, efter nærmere aftale. En god kombination er at jeg som udgangspunkt lægger indholdet på, og kunden efterfølgende retter småting og korrektur i tekst.

Lancering af hjemmesiden

Når alt er på plads gennemgåes hjemmesiden en sidste gang, før lancering. Hvis hjemmesiden erstatter en tidligere hjemmeside, sørger jeg for at de tidligere sider viderestilles hvis det er muligt og at evt. trackingkoder kommer med over på den nye hjemmeside.

Efterfølgende support og opdatering

Efter den indledende support til administration af hjemmesiden, supporter jeg efterfølgende brug af hjemmesiden på timebasis. Jeg kan udføre løbende opdatering af hjemmesiden herfra, efter nærmere aftale. Eller dette kan udføres af kunden selv.

Hvad skal du levere?

Du skal sende mig dit design som en psd eller en pdf fil til
Så aftaler vi et tidspunkt hvor vi går dit design igennem.