MailChimp Nyhedsbrev

MailChimp er en tjeneste, der har specialiseret sig i at sende nyhedsbreve ud og de gør det let at komme igang med at sende nyhedsbreve ud.

Sådan får du dit eget nyhedsbrev

Jeg opretter en MailChimp konto til dig i dit navn og giver mig selv admin adgang fra min egen konto. På den måde er du sikker på at du selv ejer din konto, og du selv kan administrere hvem der har adgang til den på sigt.

Hvis du allerede har et nyhedsbrev, importerer jeg dine kontakter ind i MailChimp. For at gøre det, skal jeg have data i et excell ark eller en csv fil. Du skal være sikker på at dine modtagere har sagt ja til at modtage nyhedsbrevet, får du importerer dem på denne måde.

Derefter tilpasser jeg din konto med dine oplysninger, oversætter de emails, der sendes i forbindelse med tilmelding mm., sætter en tilmeldingsform op, enten direkte på MailChimp eller integreret i din egen hjemmeside.

Til sidst sættes selve nyhedsbrev skabelonen op, så den passer til din hjemmeside, dit logo og det ønskede grafiske udtryk. Når det er godkendt, og der er lagt det første indhold på, er nyhedsbrevet klar til at blive sendt ud.

Når det hele er klar, sender jeg sender det første nyhedsbrev ud. Efter udsendelsen gennemgår vi i admin hvor du finder statistikkerne og hvordan du efterfølgende selv opretter flere nyhedsbreve.

Når det næste nyhedsbrev er klar, ser jeg det igennem før du sender. Efterfølgende nyhedsbreve ses igennem efter nærmere aftale.

Fordele ved at bruge MailChimp som email tjeneste

  • Nem brugeradministation. Dine nyhedsbrev modtagere administreres via MailChimp. Tilmeldinger, frameldinger og bounces håndteres af MailChimp. Tilmeldingsform direkte på din hjemmeside. En tilmeldingsform kan integreres direkte på din hjemmeside. Eller du kan bruge MailChimps tilmeldingsform direkte. Nem redigering. Drag-and-drop redigering af dine nyhedsbreve, dvs. nem mulighed for at indsætte tekst og billeder, og ændre rækkefølgen.
  • Overblik med statistik. Du får indblik i hvor mange af dine modtagere, der rent faktisk åbner dine nyhedsbreve.
  • Gratis op til 2000 modtagere. MailChimp er gratis at bruge hvis du har mindre end 2000 modtagere og 12.000 emails pr. måned. Der vil være inkluderet et link til Mailchimp i footeren på en gratis konto. Hvis du vil undgå dette logo, skal du opgradere til en betalt løsning.

MailChimp kontrolpanel og support er på engelsk

Kontrolpanelets sprog i MailChimp er på engelsk. De har rigtig mange videoer og en god dokumentation, alt sammen på engelsk. Tilmeldingsform og emails i forbindelse med tilmelding og afmelding mm., kan selvfølgelig oversættes til dansk, ligesom selve dit nyhedsbrev er på dansk.

Besøg MailChimps hjemmeside her: mailchimp.com

Hvordan med GDPR?

Læs mere om MailChimp og GDPR her

Danske alternativer til MailChimp

Der er også danske alternativer til MailChimp. Danske Ubivox er et godt valg. Priser starter fra kr. 320 / måned. Besøg deres hjemmeside her: www.ubivox.dk