Support til CMS Made Simple

Har du brug for hjælp til din CMS Made Simple - CMSMS - hjemmeside? Jeg supporter CMSMS hjemmesider på timebasis eller som en løbende aftale.

Opgradering af CMSMS fra version 1.xx til version 2.xx

Der kommer løbende sikkerhedsopdateringer til CMS Made Simple, som det er en god ide at installere. Senest er der kommet en version 2.xx af CMS Made Simple. Det er på denne version udviklingen vil ligge fremadrettet og det er derfor en god ide at få opgraderet hjemmesiden, hvis den er baseret på 1.xx versionen.

Der er nogle funktioner i opsætningen, der er lidt anderledes end i 1.xx versionen, hvilket betyder at alle sideskabeloner skal gås igennem. Hvor meget der skal ændres varierer fra hjemmeside til hjemmeside.

Blog, billedgalleri, kontaktform?

Har du en menu der ikke fungerer, billeder der skal skiftes ud, en video eller slideshow der skal på siden - så kan jeg hjælpe dig med at få det sat op. Måske har du fået behov for nye moduler? Det kunne f.eks være en blog på siden, et billedgalleri eller en kontaktform. Her kan jeg hjælpe med at få det installeret og tilpasset til det eksisterende design. Send en email hertil, så ser jeg på det og giver dig et fast tilbud på opsætningen.

Omlægning til responsive design

Samtidig med en opgradering, kan det være oplagt at få udført andre ændringer. Det kunne f.eks være en omlægning til responsive design. Kan det betale sig at lægge et eksisterende design om? Ja, hvis det er en specielt designet hjemmeside, og det vurderes at designet kan bære nogle år endnu, kan det godt betale sig.

Få et tilbud 

Kontakt mig gerne på hvis du har brug for hjælp til en opdatering.
Så vender jeg tilbage med et tilbud.

Se dokumentationen til CMS Made Simple her

Dokumentation til Version 2: docs.cmsmadesimple.org
Dokumentation til Version 1: docs1.cmsmadesimple.org