Omlægning til responsive webdesign

Omlægning til responsive webdesign

Få din hjemmeside lagt om til et responsive webdesign. Så kan hjemmesiden tilpasse sig skærmens størrelse uanset om den ses på en stor skærm, en mobiltelefon eller en tablet.

Responsive webdesign tilpasser sig skærmstørrelsen

Jeg anbefaler altid at en ny hjemmeside sættes op med et responsive design, så den tilpasser sig skærmstørrelsen på den enhed man ser den på. Trafikken på hjemmesider via mobiltelefoner og tablets er støt stigende og Google er begyndt at vise søgeresultater med udgangspunkt i små skærme. Så det er et oplagt valg for en ny hjemmeside. Men hvordan med en eksisterende hjemmeside?

Omlægning til responsive webdesign

Hvis du har en hjemmeside med en fast bredde, og du ikke har planer om et nyt design indenfor de kommende 1 - 2 år, kan en omlægning af det eksisterende design være en overvejelse værd. Kan det betale sig at lægge en sksisterende hjemmeside om, fremfor at få et helt nyt design? Hvis du ønsker at beholde dit design et par år frem, vil svaret ofte være et ja. Hjemmesiden vil blive mere brugervenlig af at kunne læses på en lille skærm, og designet vil virke opdateret.

Få fordelen nu - med en minimal indsats

Fordelen ved en omlægning er, at det ofte kan gøres med en minimal indsats fra din side. Det betyder at du ikke ligenu skal igennem den mere omfattende proces med et komplet redesign af hjemmesiden, med et nyt design og måske en ny struktur, men alligevel kan få fordelen af en opdatering til et responsive design.

Hvordan foregår det en omlægning af et cms?

Som det første opdaterer jeg din hjemmeside til den seneste version af det bagved liggende cms. På den måde gås hjemmesiden igennem fra A-Z og der kan nu fremstille et grafisk design, typisk med to eller tre skærmbredder som eksempler. Her vises hvor de forskellige elementer i designet placeres på små skærme og hvordan menu og footer skal se ud. Når det er godkendt, lægges hjemmesiden om udfra dette.

Kan en html hjemmeside blive responsive?

Ja, så absolut - det er uafhængigt af om hjemmesiden er et cms eller ej.

Få et tjek af din mobiltrafik

Hvis du har Google Analytics installeret på hjemmesiden, kan jeg se på hvor mange af dine besøgende, der rent faktisk kommer via tablet og mobil, og hvordan de bruger hjemmesiden. Det kan være med til at afklare om en omlægning vil være en god ide.

Kontakt mig på  for et tilbud.