Profil for Lone Jacobsen

Jeg arbejder især med opsætning af hjemmesider udfra et grafisk design.
Udgangspunktet kan være et grafisk design f.eks som en pdf, og det færdige resultat vil være et cms, en blog, en webshop eller en html-hjemmeside.

Jeg arbejder for grafikere

Jeg sætter ofte hjemmesider op for grafiske designere, der har et færdigt grafisk design til en hjemmeside. Kodeord: en brugervenlig opsætning, levering til tiden, et fast tilbud, efterfølgende support efter aftale.

Open source cms - med mere

Jeg arbejder hovedsageligt med CMS Made Simple og WordPress, som begge er open source cms. Derudover arbejder jeg med Shopify, som er et hosted webshopsystem.

Cms og webshop systemer, kan som regel sættes op på flere måder, med samme udseende. Fokus i opsætningen er altid at administrationen af hjemmesiden skal være så ligetil som muligt.

Tilpasning af købte themes

Jeg tilpasser også færdige themes til f.eks WordPress og Shopify. Kontakt mig gerne før køb af et færdigt theme - især køb af et WordPress theme kan være lidt af en jungle.

Grafisk design til responsive omlægning

Jeg udarbejder grafisk design til små skærme med udgangspunkt i et eksisterende design. Når designet er godkendt, lægges hjemmesiden om til responsive design.

Baggrund

Jeg har været selvstændig webdesigner siden 2006 og har en baggrund som Industriel Designer fra Kunstakademiets Arkitektskole.