Fra html hjemmeside til responsive cms

Fra html hjemmeside til responsive cms

Har et godt design du gerne vil beholde? På en html hjemmeside der er forældet? Der kan være gode grunde til at lægge en hjemmeside om, med nogle få ændringer på designet.

Det eksisterende design bruges som udgangspunkt

Dit eksisterende grafiske design på din hjemmeside kopieres som et skærmbillede. Dette vil være udgangspunkt for den ny opsætning af hjemmesiden. Da hjemmesiden lægges om til en responsive opsætning, bliver der desuden udarbejdet versioner af designet til smallere skærmbredder.

Opsætning af hjemmesiden

Når designet er godkendt, sættes det ny cms op, så al koden bag hjemmesiden bliver opdateret. Din ny hjemmeside sættes op i en undermappe på dit webhotel eller på et testsite. Derefter kan du i ro og mag oprette sider og lægge indholdet ind på siderne.

Redirect af din tidligere hjemmeside

Når alt indholdet er lagt over, tages den nuværende hjemmeside ned og dit nye cms flyttes til den endelige placering. Hvis det er teknisk muligt, sættes der en redirect op på de sider, der ikke er genskabt med den samme url, så du så undgår døde links i søgemaskiner.

Få en nøglefærdig omlægning til cms

Hvis du vælger en helt nøglefærdig løsning, flytter jeg alt dit indhold for dig og du skal derefter bare vedligeholde hjemmesiden fremover.