MailChimp Nyhedsbrev

Har du brug for et nyhedsbrev, kan jeg hjælpe dig med at komme igang med MailChimp. MailChimp er en tjeneste, der har specialiseret sig i at sende nyhedsbreve ud, og de sender millioner af emails ud hver dag, og har derfor rigtig godt styr på dette.

Besøg deres hjemmeside her: mailchimp.com

Fordele ved at bruge en email tjeneste som MailChimp:

Nem brugeradministation

Listen af nyhedsbrev modtagere administreres via MailChimp. En tilmeldingsform integreres direkte på din hjemmeside og tilmeldinger sendes direkte til MailChimp.

Nem redigering

Adgang til drag-and-drop redigering af dine nyhedsbreve, dvs. mulighed for at trække indhold til en anden placering i email.

Overblik med statistik

Du får indblik i hvor mange af dine modtagere, der rent faktisk åbner dine nyhedsbreve.

Gratis op til 2000 modtagere

MailChimp er gratis at bruge hvis du har mindre end 2000 modtagere og 12.000 emails pr. måned. Der vil være inkluderet et link til Mailchimp i footeren. Hvis du vil undgå dette, skal du opgradere til en betalingsløsning.

MailChimp administration er på engelsk

Administration og dokumentation i MailChimp er på engelsk. MailChimp har rigtig mange videoer og en god dokumentation på engelsk. Tilmeldingsform og emails til modtagere i forbindelse med tilmelding og afmelding mm., kan selvfølgelig oversættes til dansk.

Alternativer til MailChimp

Danske Ubivox er et bedre valg, hvis du ikke er så godt hjemme i engelsk.
De har dog ikke en gratis version.
Besøg deres hjemmeside her: www.ubivox.dk