Lancering af ny hjemmeside -> få den tjekket

Har du sat en ny hjemmeside op og skal til at lancere den? Før du gør det, er det en god ide at få tjekket den igennem. Hvis din ny hjemmeside erstatter en eksisterende hjemmeside, er der grund til at være ekstra opmærksom, før du tager den tidligere hjemmeside ned.

Jeg tjekker at:

  • Dine tidligere URLs 301 viderestilles til dine nye URLs
  • Dine SEO titler og beskrivelser overføres til den ny hjemmeside
  • Hjemmesidens sikkerhed gåes igennem
  • Trackingkoder kommer med over

Dine tidligere URLs 301 viderestilles til dine nye URLs

Hvis du har redesignet din hjemmeside, er der en god chance for at mange af dine URLs nu er anderledes end de var før. De skal viderestilles til den nye URL for siden eller til nærmeste relevante side. Det gøres for at undgå døde links i søgemaskiner og for at videreføre hjemmesidens status i Google.
Læs mere om 301 viderestilling her

Dine SEO titler og beskrivelser overføres til den ny hjemmeside

Hvis du allerede har gode titler og beskrivelser på dine sider, er det vigtigt at få dem med over på den ny hjemmeside. Jeg går alle dine sider igennem og tjekker at det er på plads.

Hjemmesidens sikkerhed gåes igennem

Sikkerheden omkring en ny hjemmeside er afhængig af mange ting: Fra de helt basale ting, som at vælge stærke password på webhotellet og på selve hjemmesiden, til at sørge for at databasen ikke har standard indledningen 'wp_' i alle tabeller.

Trackingkoder kommer med over

Hvis du har Google Analytics eller anden statistik på din tidligere hjemmeside, kommer tracking koden med over på den ny hjemmeside.