Koden bag hjemmesiden - hvad får du?

Koden bag hjemmesiden - hvad får du?

Indholdet og udseendet er det mest synlige i webdesign - men koden bag hjemmesiden er også afgørende for om du får en god hjemmeside. Her er hvad du kan forvente af en ny hjemmeside fra lonejacobsen.dk

Css Layout

Jeg bygger din hjemmeside op med et layout, der er styret af css - cascading style sheets. Dit layout bliver håndkodet og der følger altid et print-stylesheet med til din hjemmeside.

En søgevenlig hjemmeside

Alle dine sider på hjemmesiden kan indexeres i søgemaskiner, har egen titel og et felt til en beskrivelse af siden til søgemaskiner. Din hjemmeside er som udgangspunkt søgevenlig udfra dit første indhold på hjemmesiden og den er klar til at blive søgeoptimeret mere intensivt.

W3C validering og browsertjek

Din hjemmeside validerer ved afleveringen i forhold til de internationale standarder fra W3C og at den er blevet tjekket i de mest brugt browsere - på den måde kan du være sikker på at alle ser det samme når de ser din side, med ganske små variationer.

Uafhængighed webhosting

Din hjemmeside bliver hostet på en webhotel, der er uafhængigt af mig - det betyder leverandør uafhængighed for dig.

Open Source Cms opgraderinger

Koden bag et cms opdateres løbende af udviklerne bag systemerne, typisk 2-3 gange årligt. Det er en god ide at følge disse opgraderinger.

Redirects mm.

Hvis det er teknisk muligt, sørger jeg for at dine sider på din tidligere hjemmeside bliver redirectet til den nye hjemmeside.