Hurtigt igang - midlertidig hjemmeside

Har du brug for at komme hurtigt online på dit ny domæne, kan baggrundsbilleder i fuld skærmstørrelse, skabe en meget flot og enkel hjemmeside med få midler.

En midlertidig hjemmeside

Under opbygningen af en ny hjemmeside, er det en god ide at sætte en midlertidig hjemmeside op, indtil den 'rigtige' hjemmeside er færdig. Kontaktoplysninger kan vises med det samme og du kan med det samme få sat de oplysninger ind på den midlertidige hjemmeside, som en Google søgning skal vise på domænenavnet, når hjemmesiden er færdig. Fulde baggrundsbilleder, der tilpasser sig til skærmstørrelsen kan være et godt blikfang. De vil fylde hjemmesiden visuelt ud, selvom der ikke er tekstindhold til den endnu. 

Find et godt billede

Billeder til fuld størrelse baggrundsbilleder, skal have et generelt motiv, der ikke kræver en bestemt beskæring. Billedet skal se godt ud både på en mobil-telefon og en stor skærm, det vil blive vist i mange forskellige formater.

Køb af billeder

Hvis du ikke har billeder som passer, er der mange steder på nettet, hvor man kan købe billeder af god kvalitet. Køb billedet, så du er sikker på, at du har en licens til at bruge det på din hjemmeside.

Det kunne f.eks være fra Colorbox, der har 25 millioner royalty-fri billeder.

Hvis billedet er royalty-frit, skal du ikke betale en løbende afgift for at bruge billedet. Når det er købt, kan det bruges til din hjemmeside. Billederne på Colorbox kan købes i den størrelse der er behov for. Det er en god ide at købe billedet så stort at der er plads til at beskære det, dvs. i størrelsen XXL. Jeg finder gerne forslag til billeder til dig, hvis du ikke selv har tid og mulighed for at gøre det.

Salg af billeder: Colorbox

Vælg den tekst, der skal på siden

Teksten vil typisk ligge i et halvgennemsigtigt felt et sted på siden. Kontaktoplysninger er et must, sammen med links til facebook og andre sociale medier. En kort intro, eller et citat kunne også være en mulighed. Pris for en midlertidig hjemmeside: fra kr. 1.500 ekskl. moms.