Services

WordPress - verdens mest udbredte cms

WordPress er verdens mest udbredte cms og har virkelig mange muligheder for udvidelser. Det er ideelt som personlig blog / portfolio og er et godt bud på en hjemmeside for en virksomhed og en lille / mellemstor webshop.
Læs mere

Responsive webdesign - omlægning nu?

Få din hjemmeside lagt om til et responsive webdesign. Så kan hjemmesiden tilpasse sig skærmens størrelse uanset om den ses på en stor skærm, en mobiltelefon eller en tablet.
Læs mere

Webdesign + cms

Få en flot hjemmeside med et brugervenligt open source cms. Godt webdesign er mere end flot grafisk design: en god hjemmeside skal helst være både flot, brugervenlig og søgevenlig.
Læs mere

Enkel og flot midlertidig hjemmeside

Har du brug for at komme hurtigt på nettet, kan baggrundsbilleder i fuld skærmstørrelse, enten som enkeltbillede eller som et slideshow, skabe en meget flot og enkel hjemmeside med få midler.
Læs mere

Dit grafiske design som cms

Dit grafiske design sat op som et cms, en blog eller en html-hjemmeside? Brug din tid til det du er bedst til og lad mig sætte hjemmesiden op for dig. Send dit design på en mail og få et fast tilbud på opsætningen.
Læs mere

Fra html hjemmeside til responsive cms

Har et godt design du gerne vil beholde? På en html hjemmeside der er forældet? Der kan være gode grunde til at lægge en hjemmeside om, med nogle få ændringer på designet.
Læs mere

Koden bag hjemmesiden - hvad får du?

Indholdet og udseendet er det mest synlige i webdesign - men koden bag hjemmesiden er også afgørende for om du får en god hjemmeside. Her er hvad du kan forvente af en ny hjemmeside fra lonejacobsen.dk
Læs mere

CMS Made Simple - et brugervenligt cms

CMS Made Simple - CMSMS - er et mellemstort cms med en overskuelig og brugervenlig administrations del.
Det er velegnet til mindre og mellemstore virksomheder, personlige hjemmesider og foreninger
Læs mere

Support til CMS Made Simple

Har du brug for hjælp til din CMS Made Simple - CMSMS - hjemmeside? Jeg supporter CMSMS hjemmesider på timebasis eller som en løbende aftale.
Læs mere