CMS Made Simple - et brugervenligt cms

CMS Made Simple - CMSMS - er et mellemstort cms med en overskuelig og brugervenlig administrations del.
Det er velegnet til mindre og mellemstore virksomheder, personlige hjemmesider og foreninger

CMS Made Simple er et brugervenligt og fleksibelt cms

Det er især den brugervenlige sideoversigt, der adskiller CMSMS fra andre cms.
Siderne ses i en overskuelig hierakisk oversigt (a la windows stifinder) og et menupunkt dannes automatisk udfra hvor du placerer en ny side i oversigten. Rækkefølgen af menupunkterne kan derefter ændres med et enkelt 'musetræk'. Drag-and-drop + gem og du har flyttet menupunktet til en anden placering. Det kan gøres i selve sideoversigten, uden at skulle redigere en menu efterfølgende, et andet sted i administrationen.

Kontaktform, nyheder, blog, billedgalleri

Udover de moduler der følger med basis installationen, som søgefunktion og nyhedsmodul, kan CMSMS udbygges efter behov med flere moduler: blog, kontaktform, kalender, billedgalleri mm. Modulerne Frontend Users og Custom Content giver mulighed for login-beskyttede sider, så f.eks en bestyrelse og andre grupper, kan have egne sider på hjemmesiden. Det kan være en nem og praktisk måde at dele f.eks referater og anden medlemsinfo på.

CMSMS er et open source cms

CMSMS er et open source cms, der er udgivet under GPL-licens. Udviklerne bag systemet er fra USA, Canada og Europa. Geekmoot - 2016 blev holdt i Leiceter, England. GPL-licensen betyder at enhver kan frit downloade koden, installere det på et webhotel og bruge det som cms. Hvis man køber en hjemmeside som er baseret på et cms med en GPL-licens, som for eksempel CMS Made Simple, betaler man for en tilpasning af systemet, ikke for selve koden.

Læs mere om CMSMS på: www.cmsmadesimple.org