Artikler

Find din skærmopløsning

Find din skærmopløsning og størrelsen på dit browservindue her. Det kan være praktisk at vide præcist hvor stor din skærm er - her kan du se skærmopløsningen på den computer, tablet eller mobil du besøger siden med.
Læs mere

Online fotoredigering med Pixlr

Hvis man har brug for at redigere et billede, og ikke har adgang til et program til billedredigering, kan Pixlr være godt alternativ. Programmet kan bruges online uden registrerering, det er på dansk, det er let at gå til og man kan arbejde i lag.
Læs mere

Hvordan fungerer et cms?

Et cms har administrationssider, som du kan logge dig på med et kodeord. Når du er logged på, har du adgang til at redigere at redigere indholdet, rette på designet, tilføje brugere osv.
Læs mere

Cms eller html hjemmeside?

Et cms ligger på webhotellets server, så du har adgang til at redigere den fra alle computere, der har adgang til nettet. Med et cms er det hurtigt at udbygge hjemmesiden med nyt materiale.
Læs mere

Hvad er css?

CSS - cascading style sheets - definerer hvordan html skal vises - f.eks på en skærm, på en mobiltelefon eller som print
Læs mere

Css layout - hvad er fordelen?

Med CSS - cascading style sheets - kan udseendet styres uafhængigt af indholdet. Alt hvad du ser på skærmen: antal spalter, farver, baggrundsbilleder, skrifttyper, skriftstørrelser, er styret centralt med css. Det samme indhold kunne i princippet se helt anderledes ud.
Læs mere

Tjek om din hjemmeside er søgevenlig

En søgevenlig hjemmeside skal give søgemaskiner let adgang til at læse din hjemmeside. Søgeoptimering er meget høj grad et spørgsmål om mange bække små: titler og overskrifter med de rigtige søgeord, indkommende links mm.
Læs mere

Indhold på hjemmesiden

En god hjemmeside skal holdes opdateret for at blive ved at være god. Det er erfaringsmæssigt produktionen af indholdet, der tager længst tid, i processen med at få en hjemmeside færdig.
Læs mere

Bliv hurtigt set med Google Adwords

Tekstannoncer på nettet er en hurtig måde at annoncere på som giver dig fuld kontrol over udgifterne. Du betaler pr. klik og du kan sætte et loft over dine udgifter med et max. beløb pr. dag
Læs mere